Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bari

    Modder

    válasz PH! kedvence #25 üzenetére

    Mi Enns-ig mentünk a dunaparti bringásutakon, bemenni a kistelepülésekbe városkba nemmindig megy be a bringaút de egész jól ki van táblázva ha valahova be akartok menni, megtaláljátok a lehatókat,mi főleg kaja miatt mentünk be. A bringautak mentén elég sok kemping van, ott szerveznek dunaparti túrákat elég sok korosztálynak, így a szálással nemhiszem, hogy gondotok lessz. Nekünk nem volt szükségünk bringás boltokra így nemtok ebben segiteni, mi vittük az alapvető szerszámokat ami láncszakadáshoz küllőtöréshez, defektjavitáshoz kell ( meg pár alapvető pótalkatrészt, küllő, pótbelső, másra nem is volt szükségünk, de ha komolyab baja van a bringának biztosan találtok szervizt. Az egyik srácnak kelett egyszer meghuzni a hajtókar csavarját mert felazult meg a pedálja szarakodott, akkor nagyon rövid idő alatt találtunk bringásboltot, ahol kedvesek és gyorsak voltak, kb 10 perc alatt le volt rendezve az egész művelet.
    Monjuk nálunk más volt a kor összetétel, úgy 27 volt az átlagéletkor.
    Az autósok vigyáznak arrafele a bringásokra, nem úgy mit sajna nálunk :(
    Esőálló gönt nemárt ha van, mert ha tartani szeretnétek a napi etapot akkor esőben is tekerni kell, nmárt előre gyakorlni a gyors sátor állítást, mert esőben szükség lehet rá.
    nem árt vinni pár alapvető gyogyszr sem, esés esetén sebtisztitáshoz, lázcsilapitó, fájdalomcsillapító stb ,és különféle krémek, izomlazitó stb, elég ha rosszul mozdulsz az egész napodat el tudja cseszni. Zár sem árt ha van a bringákhoz mert az ördög sohasem alszik, igaz arrafele nem divat tolvajkodás, a bolt elött simán kint lehet hagyni csomagokkal a bringákat, nem viszik el, főleg ha már elég mesze vagy a határtól, a határ közelében nem árt óvatosnak lenni.

    Üdv: Bari

Új hozzászólás Aktív témák