Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnum_

    nagyúr

    Ha valaki wellness hétvégén gondolkodik, azon belül Zalakaros, Karos Spa 4*.
    Miért igen, vagy miért ne - bandus majd szkippeli -?

    nos, a szoba erőteljesen 90-es évek vége, 2000-es évek legeleje design, ami nem baj, a napi takarítás okés, de a kárpitok sok helyen foltosak. Ez sokat ront a komfort érzeten. A wellness rész elmegy, sok medence van, a melegvizes medence pont hideg, a termál vizes pont túl meleg (ez valszeg az én hibám). Két féle szauna van, a profi, fürdőruha nélkül (üres, engem nem zavar, fel tudom tenni a derekamra a szauna törölközőt), kettő proli szauna a fürdőruhásoknak, egyik out of service, így áll a sor előtte. A gőzfürdő kamu, nincs gőz.
    Vacsora: van választék, nyilván nem fine dining, de jól lehet lakni, rendben van (persze a kagyló csak mutatóba van a halon, de a magyar még 2016-ban sem tud viselkedni svédasztalos vacsoránál, ami egyre bosszantóbb - nekiállnak a tányérra pakolni a kagylót a halról, de 1-2 ember, az összeset. J, tudom, hogy ez nem Olaszo., ahol 7EUR-ért akkora tálat kapni, hogy két embernek elég, frissen...). Pincérek, dolgozók kedvesek, segítőkészek egyébként, arra semmi, de semmi panasz nincs.
    Árakat a honlapjukon találni.

    Az én summám az, hogy ide többet nem, tvaly ilyenkor a siófoki Residence-ben voltam, igaz, azért az drágább jóval, de eddig nekem az volt a legjobb welnes hotel élményem.

    [ Szerkesztve ]

    I humbly and respectfully decline™

Új hozzászólás Aktív témák