Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz CoolBoy323 #71021 üzenetére

    szeretem a beépített featuröket használni, meglepően jó dolgokat csinál az MS csak néha szokni kell a logikáját. de pl a live/fotótár is egy tök jól használható, intuitív, kézre álló eszköz, csak rutinból nyúlsz a megszokott 3rd party cucc után. a 7-es óta szerintem érdemes ökoszisztémában gondolkodni itt is.

    viszont a biztonsági mentés logikáját nem látom át, folyamatosan nyaggat, hogy elfogyott a hely, és nem látom, hogy melyik backupot törölhetem, melyiket nem, csak a különbséget menti, vagy x db teljes backupot csinál, ha a különbséget menti, akkor a régi állapotok/töröltek hova kerülnek, és hogy tudom őket leválogatni, stb.

    kb. 60-70 GB adatot backupolok 100 GB a rá szánt partíció, és most is szólt, hogy elfogyott. két file van, az egyik 85 GB a másik 14 GB.

    nyilván ez az én hiányosságom, hogy nem vágom innen hova-mivan, ezért kérdezem. ha másik szoftver lenne se tudnám egyébként, mindig is idegenkedtem ezektől a backup-szinkron dolgoktól. a backupra helyem nem volt soha, a szinkrontól meg féltem, hogy véletlenül véglegesen beletörlök valamibe.

    @Saint_: pisild le őket, hogy lássák ki a domináns fél. amúgy azt hogy tudtad elérni, hogy egy ilyen tyúkólban már egy hónap után nincs semmi respekted?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák