Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Melack #78050 üzenetére

    ja csak az az egy ora nem egy ora. oda is kell erni az allomasra, az allomastol is el kell jutni a mokahelyre, aztan ugyanez visszafele meg egyszer es akkor meg nem kestel es nem volt hohelyzet. videken laksz a nyugiban meg a jo levegon csak lofaszt nem latsz belole mert hajmalban mesz este josz, a hetvege meg elmegy azzal ami het kozben elmarad. gyerek meg majd felno valahogy. tenyleg fasza.

    nem fogsz velem egyeterteni ertheto okokbol, nem is varom el, tudom hogy hoztatok egy dontest, tiszta sor, en mashogy latom.

    elheto lenne ez is, ha szukseg volna ra valamiert, tobb kollegam is csinalja, en is csinalnam ha nem lenne mas megoldas de pont az ilyen tapasztalatok miatt nem valasztanam magamtol.

    @Saint: nem, dolgom volt itthon azert ugrottam haza, es akkor mar itt aludtam. tudod, mamahotel, eled rakott vacsora es reggeli, megfozott kave, gyumolcsvalasztek, "magatol" szarazra torlodo kad. :D

    1st class nem olyan nagy truvaj, amikor vasutas voltam alanyi jogon jart, ki is hasznaltam rendesen, sima jobbagy ic is vilagbajnok. elohutott teremkocsi, finom, moderalt klima, helyfoglalas, wifi, a jegyet meg megveszed az allomas fele a villamoson ket megallo kozott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák