Új hozzászólás Aktív témák

  • Spizzi

    tag

    válasz Dave567 #99 üzenetére

    "Nagyobb TTK, meg át másolt pályák, juhhúúúú, pont erre vártunk"

    Mert te mire vársz? Ha kisebb a TTK az a baj, ha nagyobb akkor az, ha ugyanolyan akkor meg az, ha van 4. opció amiról én nem tudok szeretném megismerni. Az átmásolt pályákról meg annyit, hogyha te 14 év távlatából szögre emlékszel az összesre és az első meccseken is már csukott szemmel letudod tartani az összes lane-t úgy, hogy egyébként még csak nem is puszta copypaste-ről van szó hanem soft-reworkről akkor okés, emelem kalapom.

    "Honnan tudod milyen lesz.. Milyet akarnak a régi COD-osok?"

    Hát basszus onnan, hogy elolvastam a fejlesztői bejegyzésekben mi várható, megmerem kockáztatni: olyan. Milyet akarnak a régi codosok? Ezen jót nevettem, majd ha ők maguk kitudják találni akkor vissza lehet térni erre a témára, addig is biztosan nem fognak 20 millió különböző, személyre szabott verziót lefejleszteni amiben mindenki igénye maximálisan megvalósul.

    Ezért fizetnek neked?

    Egyelőre nem, de felfogom vetni most már az ötletet Kotticknál, hogy mindenki aki ütemtervszerűen renteli az aktuál codot PH-n de mégis megveszi azokból a tranzakciókból kapjak 5%-ot, jövő ilyenkor már simán én bérelem a ruszki yacthot Lölő helyett.

Új hozzászólás Aktív témák