Új hozzászólás Aktív témák

  • H14

    csendes tag

    válasz Acheron #1055 üzenetére

    [kép] [kép]

    fogalmam sincs, mennyit kell multiznom ahhoz, H megengedd, H véleményt formálhassak!
    A COD nem létezett, mikor már multiztam (44 vagyok), figyelj CLASSIC 5(!!!!)vs 5(!!!!), UT pl. ,most akkor én királyabb és relevánsabb hozzászóló vagyok, mint Te???

    A legnagyobb különbség kettőnk között, H az érveim objektívek, nem pedig a nekem mi tetszikrőlv nem tetszikről szól... ha érdekel, nekem mi nem tetszik, akkor elmondom, H a stílusod... ráadásul sem a multit, sem pedig a WZ-t nem beesett egyszeri júzerként tolom!

    megnyugtatlak, ha a Warzone fizetős lenne ( az lesz), akkor azt venném meg, mert a pörgősségen kívül minden objektív mércében többet ad, kvázi jobb, mint a multi! ezért igazán zseniális, ha nagy pálya érkezik a multiban, ahol spawnolsz és 20-30 mp-et kolbászolsz, mire egyáltalán esélyed van egy ellent lelőni! az egyetlen TÉNYLEGES előnyét bukja ezzel, mert pl a resurgence mód simán pörgősebb tud lenni!
    EZÉRT haldoklik, ill már halott a multi, mert még ezt a minimumot sem tudja rendszeresen megadni! ( az SBMM és a csalók a másik két legnagyobb gond, ami szintén játszhatatlanná teszi!)
    végezetül, szintén objektíven, röhej ezt a több részből összetákolt nulla újdonságot adó vmit 70 ( 100) euróért kínálni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák