Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    Beleraktam pár órát a bétába, de továbbra se érzem, hogy ez megérne 27ezer ft-ot.

    A TTK szar, a hangok borzalmasak, és valahogy süt az egészről a gagyiság, de persze egy csomó mindenen tudnak még variálni a megjelenésig.
    A pályák egész jók, meg jó volt kicsit nosztalgiázni, és nekem még a graffal sem volt különösebb bajom, annak ellenére, hogy tényleg nem tudja hozni még a 2019-es MW szintjét se.
    Ami viszont már inkább probléma, az az újdonságok hiánya. Talán most érzem igazán először, hogy én valami elképesztő mód unom már ezeket a klasszik multi meccseket, és sokkal több fantáziát látok a Warzone féle játékmenetben. Ez az aréna shooter cucc amúgy is sokkal jobban megy a Treyarch-nak, és valahogy azt érzem, a Sledgehammer bárhogy próbálkozik, egyszerűen nem tud felnőni hozzájuk vagy az Infinity Wardhoz.

    Abban biztos vagyok, hogy lesznek itt páran, akik imádni fogják ezt a részt is. Viszont én ezt így, ebben a formában nem merem megvenni, és ne legyen igazam, de valószínűleg fél év múlva kb a kutya sem fog ezzel már játszani.

    Sokat törtem persze a fejemet, hogy mit vegyek idén ősszel, de úgy néz ki, most inkább Alan Wake visszatérésének szavazok bizalmat, minthogy újra ugyanazon játékmódokban kelljen fegyvereket és skineket huzogatnom.

    [ Szerkesztve ]

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák