Új hozzászólás Aktív témák

  • Spizzi

    tag

    válasz FollowTheORI #93 üzenetére

    Mese habbal. Ha az általános ciklust vesszük IW-Treyarch-SHG akkor kivehető, hogy egy Codra 3 év fejlesztési idő van, ha mindet kitolják +1 évvel akkor már 6, mit lehet kotlani 6 évig egy codon? Pláne úgy, hogy félidőbe változik a trend, mit szeretnek meg mit nem oszt' lehet előlröl kezdeni az egészet konkrétan.

    Vagy esetleg lehet éppen tényleg így lesz, viszont akkor MW-BO részeken kívűl senki ne számítson másra. IW megcsinálja a Year 1 játékot, SHG meg a Year 2-t (szintén 70 eur), aztán Treyarch Year 1 és Raven Year 2.

    Sokan sírnak, hogy az MWIII csak DLC lesz. Nos, hát igen valami olyasmi alapvetően. De a másik oldalon meg mindenki 2 éves támogatást akar. Én esküszöm nem értem az embereket, 2022-2023-ban csak az MW pörög.

    Azokat kérdezem akik öntudat zavarban szenvednek, tehát ilyen kommenteket írnak:

    "Én azt hittem az MWII két évig lesz azért vettem meg"
    +
    "Az MWIII csak DLC, menjenek a francba"

    Ti mit gondoltatok? Hogy kiadják az MWII-t '22 októberben és '24 októberig nincs semmi csak kaptok 10-12 szezont amit amúgy farmolni is utáltok mert egy, nincs benne számotokra semmi izgalmas, kettő, a TDM amit már 20 éve grindoltok nem úgy adja az XP-t hozzá?

    Azzal hibáztak, hogy új nevet adtak a játéknak. Ha MWII Year II vagy mittomén, MWII Real Threat vagy bármi más lenne a neve kíváncsi lennék hányan panaszkodnának. De ugyanúgy 70/100 EUR lenne, most mindegy, hogy MWIII vagy más a neve, pont úgy mint ahogy az is mindegy, hogy DLC-ként vagy új epizódként van hirdetve. Akinek van szeme és legalább 10%-ban funkcionál az láthatja, hogy az MWII folytatása lesz a játék.

Új hozzászólás Aktív témák