Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H14

    csendes tag

    válasz wjbhbdux #1098 üzenetére

    mondj kérlek egyetlen multipályát, ami 4 tiszta játékóra után valami újat ad, amit addig nem tapasztaltál??? objektíven!! nem szerintem, vagy szerinted! hanem ténylegesen!!!!

    15 év eltelt... sokan szerettünk SuperMariózni, vagy agyag galambokat és sárga kacsákat lőni anno vmi konzolszerű cuccon pisztollyal anno, mégsem veszem meg ( és nem is akarják eladni nekem!!!!) 70euróért! egyetlen mondattal sem cáfoltam, H ez volt mindenidők legnépszerűbb Codja, így volt! úgy, H nem játszottam az eredetivel, még úgy is ismerős a pályák nagyrésze ( szubjektív, H nekem melyik tetszik), maga a mozgás vegyítve "voltmár", minimális változtatásokkal ugyanazt adják el, amit már egyszer megvettem! teljesáron, és tapsolni kéne, mert nosztalgia, vagy mert COD, és beletörődni, H így van ez rendjén! de tudod mit? vegye meg és élvezze, akinek bejön! nem okoz ez egy mp fájdalmat se nekem!

    kényszerből tolom, mert a WZ miatt értelmes fegyverek kellenek, azt viszont élvezhetetlen és rettenetesen időigényes mondjuk plunderben kihúzni! ha olcsójános lennék, akkor ott húznám, mert ingyen lenne! ár/érték arányban eddig megérte megvenni ( Vanguardon kívül, mert a CW felháborítóan szar lett), mert szórakoztatóbb volt az aktuális COD multiban, gyorsabban tenni mindezt, úgy, H magával a játékkal is kaptál valami újat/mást/tartalmat! minthogy plunderben vagy lockdownban évekig küzdjek egy kellő atacsmentért, amit egy sosemfogomhasználni hulladék fegyver 15 szintjén kapok meg, mert akkor rakhatom rá majd az AR-em re...
    Ha csak multiznék, mert az jönne csak be, mégjobban fel lennék háborodva ezen az áron!!

    az Afgán pálya érdekel majd még, sokan dícsértétek, majd ingyenesen megsasolom, hisz érdekeltek a mindenidők legjobb Codjának pályái!

Új hozzászólás Aktív témák