Új hozzászólás Aktív témák

  • gege71.hu

    addikt

    Tegnap teljesen megmakkant a rendszerem. Csak megnyugtatásul kérek véleményeket, hogy a Windóz újrahúzása segíteni fog.
    na szóval már jó ideje fenn van a winxp(kb január), azúta már teleraktam mindenfajta progival, szal kissé véres a torka, de azért még nagyjából elfutkorászott.
    Tegnap játszottam vmi stratégiai szarral (A.D 1503), megfigyeltem, hogy játék közben van, hogy 1-2 mp-re teljesen elsötétül a kép. Aztán ki is lépett először menüjébe majd desktopra.
    Hagytam a francba. Beizzítanám a Half-life2 episode 2?-t..Lassan eljut a menüjéig. Előző játékbetöltés indít...KVA lassan tölti be. Első kép a pályán..mint 1 képkocka...hang akadozik...lassan elindul, de szaggat mint a rohadás. Nna gondoltam driver megmakkant. Catalist uninstall 6.5 felrak, ugyanez..sőt a hl2 van hogy el se indul ill ha elindul, not responding.
    Ugyanígy a többi 3d game FOS lett. FEAR..elindul, de tök fekete kép fogad játékbetöltésre, csak a célkereszt látszik.
    COD2 el sem indul..vmi 2d text font betöltést hiányol.
    Splinter cell chaos theory: A menüjében az egérkurzor(nyíl) egy sötét négyzet, pályabetöltéskor lefagy.
    2 napja még semmi problema nem volt, futott minden gamme ahogy kell. A COD2 hiba időnklént előfordult régeben is, de egy logoff-logon a rendszerből észhez térítette. Tegnap már wez sem segített neki. El sem indul a nyavalyás.
    Amúgy az egész rendszer teljesen ellomhult, belasssult. Gyanakodtam vinyókra vagy memóra...Letesztelgettem mind. Normál étékeket mutat a vinyóteszt is, a memó tesztek is jók. CPU teszteket is letoltam, teljesen jó értékekkel megy.
    Az az érzésem, hogy a catalyst és ezzel karöltve a windóz teljesen BEHÁNYT.
    Amire még gyanakszom, hogy a vga memó makkant meg. Azt mivel tudom letesztelni?
    Egyáltalán hga a vga gáz hardveresen az okozhat e ilyen hibajelenségeket?
    Garis a vga, szal akkor megy vissza cserébe. Hútés amúgy mindenen zsír. VGA-n vf900-as Zalman, a többi cuccon is igényes léghútés. Házszellőzés is OK. Néztem a hőfokokat, abbsz normál minden.
    Konfig adataimnál.
    kösz a tippeket előre is
    gege

Új hozzászólás Aktív témák