Új hozzászólás Aktív témák

  • thedrummer

    csendes tag

    Van egy xpertvision 9800 se karim, és a következő a problémám. Remélem a megfelelő topicot találtam meg, de ez tűnt a leg kézenfekvőbbnek. Nem olyan rég feltettem a gta san andreas és talán itt kezdődtek a gondok. Az első pár napban még simán futotta a game de utána - számomra teljesen érthetetlen módon - rendszersen mikor játszottam a monitorom elsötétült és kiírta hogy nincs összeköttetés a gép és monitor között. Ne ekkor ugye minden alkalommal kénytelen voltam nyomni egy izmos rezetet, és a windowsban nem is tapasztaltam semmi hibát. Na ekkor gondoltam hát biztos a san andreassal vannak a gondok, de persze rosszul gondoltam, ugyanis innentől fogva az összes játék ugyan ezt játszotta. (mindig más ütemben de kivétel nélkül megjelent a fekete képernyő). El sem tudom képzelni mi lehet a gond (korábban minden gond nélkül játszottam az gta-val.
    Nekiláttam új drivereket kipróbálni hátha vmelyik segít az én problémámon de persze nem így történt (próbáltam omega drivert és rendes ati catalyst drivert is). És a legfurcsább hogy a bartátomomnak is hasonló bajai vannak, neki is rendszeresen a san andreas dobálja a fekete ablakokat, de ő az esetek 90%- ában ki tud lépni a windowsba mintha mi sem történt volna.
    Gondoltam már táp hibára vagy túlmelegedésre, de kérlek most ti is gondoljatok vmire és osszátok meg velem mert teljesen tanácstalan vagyok.

    The Drummer

Új hozzászólás Aktív témák