Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    válasz ricsi99 #58 üzenetére

    Most egész ukrajnát akarja

    A szokásos sztenderd propagandaszöveget mondod vissza.
    Már az viccesen hangzik, hogy egész Ukrajnát megszállják és bekebelezik. Nem érdekük és valószínűleg hosszú távon nem is kivitelezhető. Számukra ideális esetben "csupán" katonailag legyőzik, elcsatolják a keleti, oroszok lakta részeit, a jelenlegi kormányt megbuktatják és oroszbarát vezetést tesznek a helyére emellett lehetetlenné tesznek egy jövőbeni NATO csatlakozást. Ha orosz részről nagyon jól alakulnának a dolgok, akkor nyugat ukrajnával megvesztegetik a lengyeleket és egyéb velük határos NATO országot.

    Pénz/pénz/pénz.
    Ha ebből elég lett volna már nekiment volna bárminek

    Teljesen nevetséges. ~140 millió orosszal Putyin megpróbálja leigázni és megszállni az EU-t vagy hogy gondolod?

    Miért pénzeli az únió ukrajnát? 1 csicska kivételével tudják ,hogy bármi áron meg kell ott fogni putyint...

    Már azt hittem azért mert fentről rájuk parancsoltak... :U

    Ha jön az orosz medve ,és csócsálja a szomszédot ,akkor illik segíteni.

    Magyarországnak semmiféle pozitívumot nem jelent a mostani ukrajnai kormány. Ha helyreteszik őket, legalább nem fognak a gázvezetékkel zsarolni illetve minket a hadseregükkel fenyegetni, ez is valami.

    Szerintem nem vagy bérenc ,csak ott lehet a fejbe gond ha azt gondolod bármely értelmes vezető egy nála 20*nagyobb /erősebb államot arra provokál ,

    Ki mondta, hogy Ukrajnának értelmes vezetői vannak?
    És ha azt hiszed, hogy a Majdan óta nem provokálták az oroszokat, akkor nem ismered a történelmet. Beengedték az amerikai befolyást, és ezzel párhuzamosan a szevasztopoli bérlet felmondására készültek. Orosz szemszögből ez azt jelentette volna, hogy rövid időn belül akár NATO támaszpont is lehet Szevasztopol.

Új hozzászólás Aktív témák