Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti.22

    senior tag

    válasz keely #891 üzenetére

    Így van, ahogy mondják alattam. Itthon 85000 + ÁFA volna a vizsga, de a legolcsóbb is 90000 környéke. Ha neten a vue vagy pearsonvue.com oldalon beregisztrálsz és ott neten fizeted ki, akkor csak a dollár árfolyamot kell nézned és sokkal olcsóbban megúszhatod az egészet. Az ICND1 150$ és az ICND2 is 150$, hát nem éppen most kellene menni vizsgázni, amikor 246 a $, hanem ha lemegy megint 215 környékére. Amúgy a CCNA vizsga 295$, szóval azzal is spórolnál 5$-t :D Erre a 150$-ra még rájön a jóságos 1,27-es szorzó, mai árfolyammal számítva 46973 FT az egyik vizsga, tehát 94ezerből van meg. Nekem anno (idén áprilisban) 85ezer volt.

    Az, hogy hol csinálod meg, az tök mindegy, azt majd a VUE oldalon saját magad jelölheted ki, de okvetlenül fel kell venni a kapcsolatot a vizsgát biztosító céggel, nehogy ne tudjanak rólad.

    A Cisco nem határoz meg előképzettséget ilyen szinten még, minden féle tanfolyam nélkül mehet a többi vizsga is, nem fognak vizsgálódni.

    És most itt fel is merült bennem egy kérdés: össze lehet kötni a cisco fiókomat a netacademy-s fiókommal? Volt valami ilyesmi beállítás vagy vue részről vagy cisco részről, de mintha be se írtam volna az adataimat....

Új hozzászólás Aktív témák