Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    bunfi-nak

    Nem nem is hallottam, bár manapság csak hltv.org-ot követem. Szóval a magyarokról nem is tudok semmit. Legutóbb Deep-el dumáltam, írta, hogy készülgetnek. Dreamhack a cél, verik Na'Vi-t felkészülésen. Minden fasza. Aztán mikor megjött a SteelSeries szponzoráció, feloszlottak... :D az gg mondom. Nagyobb versenyeket nézem, szurkolok a NiP-nek, és ennyi. Egy év kihagyás után, felmentem 2 hete nyomni pár Pug meccset, szinte mint egy idióta kezdő. Borzasztó rossz voltam. Szóval mára inkább csak nézem a meccseket, de nem vagyok részese a CS:GO scene-nek. De nem is tudom, hogy van e ilyen még?! :)

    Pont tegnap linkelte haverom kodiak blogját, a bill kiosztásról. Azon meglepődtem mert ritkán írt már a blogjára. De eszembe se jutott, hogy aktiválja magát. Az az LU elég ígéretes, de kicsit talán késő. Mármint ha nemzetközi vizekre is ki akarnak merészkedni :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák