Új hozzászólás Aktív témák

  • ingalls

    senior tag

    Sziasztok!

    Új vagyok a GO-ban, de régi kövület vagyok új az fps műfajban.
    Egy halállal akarom leírni az általános érzésemet a játékkal kapcsolatban.

    AWP-vel vártam CT kezdő felől a besurranó T-ket a dobozoktól (ehhez a szemét puskához csak végső elkeseredésemben nyúltam már). Bemértem a doboz sarkát, tudtam, vártam az érkezőket feszülten, hosszú másodpercekig. Majd egyszer csak egy fej bukkant elő és abban a pillanatban halott voltam.

    A történet elemzése:
    Tehát ez azt jelenti, hogy az az idő, ami a fickó feltűnésének észlelése és az egérgomb lenyomása között eltelik (jelzem a fej a célkeresztemben volt), az elég volt az illetőnek arra, hogy: 1) kilépjen a fedezék mögül (tehát mozgásból álló helyzetbe kellett kerülnie, hogy a célzás pontos lehessen), 2) észlelje a jelenlétemet (jó, ezt sejthette, de a pontos helyzetem nem lehetett ismert), 3) jobb gomb leütésével belenézzen a távcsőbe (gondolom, ennek is van valami beépített ideje),4) a fejemre (!!!) húzza és 5) eljuttassa ugyan azt az információt az "ujjáig", ami nekem lett volna a feladatom.
    Kis túlzással mondhatni, hogy a csávó alsó hangon 5* gyorsabb reflexszel rendelkezik, mint én?

    Miért van az, hogy egyéb játékokban elismert e-sport játékosokat is halomra lövök jobb napjaimon (bf sorozat), mi több a közösség tagja vagyok, a drága jó CS-ben meg "könnyed mód" egyszerű civiljei is 5* gyorsabbak mint én? Mert ez bizony nyers, reflexekre standardizált összehasonlítás volt!

    Nyugdíjazzam magam? Erősen túlkoros vagyok a PC-s játékokhoz, egyébként is (26).
    :R

Új hozzászólás Aktív témák