Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz zerodot #11075 üzenetére

    valamit szerintem félre értesz itt azon van a hangsúly hogy pontosan egy olyan szinten billegtetik az árfolyamot ami kimondottan csak az első beszálloknak (haveri körnek vagy alapítonak jó ez most találgatás nem tudhatom kinél van a tárca ,de az tisztán látszik kb olyan az egész mint egy bolykot)
    ha belegondolsz a 10-30 dollár értékben eladott apróléknak sincs semmi értéke hiszen a fee miatt sok esetben alig lesz belőle a számlán valami.

    Pont nem várom el a lambot ez neked meg pár embernek az álma csak nekem nem kellene soha ilyen plusz komolyan pénzt sem rakok bele csak olyat amit nem sajnálok csodát pedig nem várok. csak pusztán leírtam azt amit láttok. Persze a telegramon is megy a hold meg hogy rakjanak be csak ép akárki berak utána rögtön valaki ki is vesz így billegtetve van az árfolyam és kiknek jó ez? azoknak a ahveroknak akkik a szokszoros hasznot tudják kivenni. Nagyon érdekes látni hogy egy bizonyos szint alá nem is megy az árfolyam be... és egy szint főlé sem megy ha igen ott rögtön vissza húzzák.

    bármelyik grafikonra
    ilyen max a lehúzós shitcoinál látsz a nagyobb coinoknál kivitelezhetetlen mert nincs hozzá akkora tőkéd ,hogy a világgal szembe tudj szállni.

    és ne felejsd el azt sem minnél többen lesznek a reward annál jobban szét fog oszlani szóval ez a mézes madzag szöveg hogy majd a nagyok nem veszik ki ,mert nekik sok ada befolyik sajna nekik is ám egyre kevesebb lesz minél többen lesznek a hálózaton.

    Arra kiváncsi leszek ,hogy mennyi lovét szednek még ki és mikor zárják be a kaput :))

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák