Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz zerodot #11063 üzenetére

    a grafikont jól megnézed láthatod ,hogy kb augsztus 23 ig kb milyen pici berakások voltak senki nem szakított ki nagyobb darabott szoval már nekik addig volt profit, utána ez felett ahogy jöttek a befektetők szépen elkezdtek olyan mennyiséget kivenni amivel az ár 170-200 közt marad.. (csak jelzem ez akár már sokaknak több mint 100-200x profit is lehet ami azt jeleni 1 dollár most 200 dollárt ér nekik)

    nyilván aki 23. után vásárolt nem tud eladni ,vagy kiszállni hiszen kényszerből benne kell hogy maradjon vagy már most kiugrik bukoval vagy bizik a tokenben.
    De a jelenelgi ár alatt csak az élboly tud kivenni szinte senki más és pont az az érdekes hogy igazából 20-23 után jöttek a nagyobb befektetők.
    (#11061) amugy ha ennyire felszívják miért nem megy az árfolyam fel? jah igen mert ahogy fent is írtam valaki mindig elad... és ki tud eladni? hát az aki elején belerakott mivel neki van csak profit.
    megnéztem azt is amit berak valaki 2-3 bnb utána egyből valaki ki is vesz egy nagyobbat hogy még véletlen se menjen az ár felfele kb.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák