Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz Algieba #212 üzenetére

    A Halle-Bopp nekem is nagy élény volt. Éppen haver készült távozni, kinézek a folyosóablakon, és TISZTA AZ ÉG! Irány a tető! felszaladtunk, feltéptem az ajtót, és ottvolt nagytotálban épp az orrom előtt. Haver, meg a család is kifurakodott, és percekig csodáltuk. Aztán akin nem vol nagykabát, az visszaballagott, de én meg a haver, még sokáig beszélgettünk a liftakna tetején.
    A holdfogyatkozásokat nagyon szeretem, de eddig csak egyet láttam rendesen, az viszont hátborzongatóan tökéletes volt, még 2000 előtt. Rőtvörösen izzott a hold. Budapestről hazafelé a buszon végig figyeltem ha a látóteremben volt. Egy ilyet már csak a holdról lehet jobban megfigyelni. Na az lenne a szép.
    Most láttam a moziban a Sunshine című áltudományos fiction movie-t. Az űrhajó teljesen korrekt volt, de minden más Hoolywoodi maszlag. Le se fogom tölteni., bár egyszer érdemes megnézni, hogy tudd miről maradnál le.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák