Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz mirci18 #889 üzenetére

    A víz hőfok kijelzést hogyan oldjátok meg? Ez engem is érdekelne, hiszen semmi visszajelzés nincs róla. Gyári vagy külső megoldás lesz?

    MÁS: Ki milyen telefon tartót használ? Kellene egyet vennem, de ahogy nézem érdemes rögzítési felület nincs, a szélvédőre cuppantáson kívül, de azt kerülném ha lehet.

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

  • kelly416

    veterán

    válasz mirci18 #889 üzenetére

    Na a start-stop kikapcsolás érdekelne, meg talán a vízhőfok egyszer-egyszer, de az kevésbé. Illetve az bolygatja még a fantáziámat, hogy miután olyan nagy a kijelző, miért pont ugyanabban a sorban kell megjelenítse a tempomat vagy határoló által beállított sebességet, ahol a többi váltogatható adatot is kiírja (napikm., összkm., átlagfogy., pill.fogy. stb...)? Miért nem lehet legalább ezt a két fajta valamit egymás alá megjeleníteni? Tempomat mellett a pill.fogy. látszik 2mp-ig, aztán áll vissza a tempomatos sebesség kijelzésére. :(((

    Igen, de kollégám besegít annak, akitől megvettem, a kiszerelés- beszerelés dolgokat csinálta (ajtók, kárpitok, ülések, övek stb...), így még talán érthető is lenne, hogy ő maga nem nézte az elejét, de a jobb és bal hátsó tárcsákat is cseréltük, még ha nem is voltak olyan vészesek mint a linkelt, de vállasak és kopottak voltak. De mindegy is. Tuti nem rossz indulatból csinálta (akinek dolgozik, az már más kérdés, ott anyagi haszonlesést sejtek), csak mégis bosszantó. És minden használt ilyen tisztelet a kivételnek, de azokat általában nem én találom meg.

Új hozzászólás Aktív témák