Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz mongo #11077 üzenetére

    Azt mondták, hogy le kell vágni a kezét????

    Más..tegnap este el kellett vinni tolószékbe anyukámat röntgenre. De annyira félt, meg alig bírt ülni, hogy nagyon szorította a karfát, ezért az ujján kinyílt egy seb, amit még otthon szerzett valamitől. El kezdett vérezni az ujja, adtam neki egy zsepit azzal becsavartam. Visszatoljuk a sürgősségi őrzőbe, ott a doki, mondom elnézést, kérni szeretnék egy sebtapaszt, mert vérzik az ujja. Nagy flegmán feláll, odamegy a pulthoz, hoz 3db 3x3centis kockagéz lapot, de az ágy mellett elejtette. Elindult új adagért, beköti anya ujját, erre forduláskor lenéz és az ágy alá rúgta a leejtett gézlapolat.

    Gépre van anya kötve, kérdem szeretnék tájékozódást kapni mik a monitoron levő számok, jók vagy nem? Valami érintős ceruzával nyomkodni kezdett rajta valamit, közbe mondja a számokat mi micsoda és hozzátette, beállította, hogy felveszi a műszer az adatokat, vissza lehet nézni. És elment a második emeletre a másik dokival. Csak egy csaj volt ott. Ez volt negyed kilenckor, én fél 10-kor jöttem el még nem ment vissza. 10-kor felhívom, mondja a csaj nincs ott a doki ő nem mondhat semmit. Fél 11-kor sem, majd 11-kor hívtam, akkor már ott volt a doki.

    Szerintetek hogy aludtam ezek után?

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák