Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz dragonfx #112 üzenetére

    Na nézzük..kicsit negatív hangvételű lesz dehét nem lehet mindig jó a kedvem. :(

    Azóta nem volt buli, pedig lehetett volna, akár csaj nélkül is haverok hívtak de én nem mentem, mert minek menjek ha van csajom.hát nem érte meg.

    Ez a baj hogy látja rajtam már beleszerettem valamennyire és szeretem vonzódok hozzá...és innentől nyeregben érzi magát biztonságban azt hiszi ő többet megengedhet, és majd szabályokat parancsokat adhat :O ...de nem nekem!!!nem egy skorpiónak!!!
    Meg fogadtam halak nővel többet nem kezdek soha...megszegtem és itt vagyok ahola part szakad és 2 fújás kell hogy elindljunka lejtőn megint és kezdődik az ami anno Zsuzsikával volt....
    na nem még1x azt nem erős leszek és zajlódjon le a szülinapom, 1 hét...és utána pontot rakunk ennek az ügyneka végére.én így nem érzem jól magam.lehet csóró vagyok, néha hisztis....de megértő és tudok szeretni és nem kihazsnálni a másikat.és mi erre reackió hogy én szopm meg a végén.tényleg nem érdemes a nőkkel rendesnek lenni mert mind ugyanolyna bárilyne kategóriából évjáratból való...azt hiszik ők irányíthatnak egy férfit....én nem hiszem el szeret csak megjátsza mert jó a sex..de ez kurva kevés...még nem mondtam oda neki de tegnap már nem volt messze tőle.nincs értelme lewírni mi az ami nem tetszik mert hosszú a sor..és én mindig türők...miközben kapoma sarat nem tudok alkalmazkodni....kicsit fájdító hogy pont azzal szidnak amit megteszek csak csendben nyomtalanul...minden xarért nem fogok szólni.Én vagyok az oka hogy ő beteg, annak kell lennie ahogy ő akarja és nem enged, lusta rendetlen még hozzám képest is és néha kibaxott unalmas vele.kb ennyia gondom.Mellé pörgős ember kell nem az aki beleunt már ebbe és otthon akkor ülni punnyadni.én inkább nézzek ki 5 évvel fiatalabbnak mint 5 évvel idősebbnek.

    Rátesza xar kedvem re hogy fos az idő az is csak rontja a hangulatom.edzés megyeget de nem az igazi még jumboval se.multkor ugy bepunnyadtam lenn a terembe jo lehet enm votl levegő majdnme elestem elaludtam tényleg gaz jobb egyedül edzeni mert akkor arra koncentrálsz nem pofázol és ugy jobb a hatás is.

    kocsi felidegesít mosta kurva elektromos ablak nem mükődik, mi lesz még ilyen kis fos hibákból??..jó télen hidegben anynira nem is érdekes de mégis.tegnap már ugy voltam felrugdosom a parkolóba :DDD

    Szóval shiftezek edzek és filmezek mostanság sokat.egész jó alakítások vannak mostanság.

    A dög már elkezdte játékát vinnyognak mindne egyes csörömpölésnél zajnál néha rendre kell utasítanom őket. :D ..meg kell éreztetni velük ki irányít a kettőnk dolgában, mint egy értelmes kutyával mondjuk.akkor normálisak.

    Csütörtökön buli ha egyedül megyek egyedül, ha sokan sokan csajommal avgy anélkül lexarom.én már enm fogok mással törödni csak magammal nem éri meg.ugy élegalább neke jo lesz a többit meg lexarom.

    Ja zenket is kéne válogatni de sok van itt. :))

    Pedig rendes modon mindent adalékot szintet eellenőriztem a kocsiban és így hálálja meg, végre elállna az eső 1 napra, kicserélnéma gumit már szerzem be hozzá amik szükségesek.nagy prjektnek titulálom, de enm csoda még sosem csináltam 7 év alatt. :B

    Mr itthoni munkák se idegesítenek rájöttem sabln ez van ez az élet rendje, legalább ezt is fogom tudni.jó azért itt a 10be 5x jobb mint otthon nyugi van és ez nem megfizethető. :K ..néh van pár nehézség amitől 475.8.ra megy a vérnyomásom 1 sec alatt de kibírom még mindig sokkal kevesebb mint otthon.

    Bicajjal már idén enm foglalkozok jól is tettem enm cisnáltattam meg ilyen időbe minek, meg gyorsna összekapkodtatni énz nélkül.majd tavasszal.

    Mindne igaz felvettek egy helyre de a nő aiota mondta nem hív ilyenkor mi van.én hítam, majd mondta ő keres.rendben.de mire várjak??mannára....

    szóval kb ennyi kicsitelegem van megint a világból időjáérás is rátesz pláne a nőkből...szóval most ugy elleszek magamba azt hello. :))

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Aktív témák