Keresés

Aktív témák

  • Loha

    veterán

    válasz Loha #432 üzenetére

    Na emberk megtört a jég!
    Ebben a pillanatban beszéltem a központi ügyfélszolgálattal, egy normálias fiatal srác vette fel, elmondtam a problémámat, és végre kibökte, hogy a feltöltési sebességeket az IP telefonok stabilabb működése érdekében megfelezték!
    Rákérdeztem még1szer, hogy akkor most ez a hivatalos álláspont, és azt mondta igen. Kérdeztem, hogy akkor ezt miért nem lehetett kitenni a honlapra, vagy e-mailben elküldeni, hát nem volt kielégítő a válasz, de hát nem akartam szegény srácot lebaszni, mert gondolom semmi köze hozzá, legalább megmondta az igazat...

    Szerintem ez az egész dolog amit az HDSNET csinált és ahogy csinálta már a lázító kategóriába tartozik, és megint bebizonyosodott, hogy abszulute hülyének nézik az embert...

    Ez egyébként most nem a szerződési feltételek egyoldalú módósítása? Mert itt már nem garantál sávszélességről van szó, hanem tudatos csökkentésről.
    Arról nem is beszélve, hogy jelen pillanatban ha ez már hivatalos valótlan állítanak minden reklámjukbvan és szóróanyagon! Ez nem a fogyasztók megtévesztése?

    LÁZADÁS!!! :DDD

Aktív témák