Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Sdi #105996 üzenetére

    Nem próbáltam ki. Korábbi hozzászólásodból nekem úgy tűnt, hogy emögött a javaslat mögött az a koncepció áll, hogy szegény száz megabites router kifekszik, ha rázúdul egy gigabitnyi adat. Viszont ez a koncepció az én világképemmel nem fér össze, mint azt válaszomban jeleztem is, szóval kéne még valami, ami ezt a koncepciót alátámasztja, mielőtt belevágnék a kísérletezésbe.

    A kísérlet ellen szól, hogy a munkára használt gépem nem szívesen teszem ki direktben a netre. (Az üres tartalékot kitehetném, de azon nem tudok dolgozni, ergo nem jönne elő a hiba.) Ráadásul ez minimum egy napnyi kísérletet jelentene (a szakadozás hullámokban jön, van hogy órákig semmi, aztán meg pár percenként), és addig másnak nincs net. (Ha hinnék abban, hogy az én eszközeim rosszak, akkor felvállalnák ennyi kényelmetlenséget, de őszintén szólva én továbbra is a szolgáltatásban keresem a hibát. Ha cserélnék valamit, akkor az elsőként az ONT lenne, de az meg nem az én hatásköröm, és annyira nem vagyok karakán, hogy kiverjem a szolgáltatóból.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák