Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabó Batman

    csendes tag

    Sziasztok, látom, itt a speedtest screenshotoknál eltérő a kiírt szerver (Budapest, München, Bukarest stb.). Én úgy tudtam, hogy az egész cucc Romániában van, ezért néha magyar, de többségében román IP-je lesz minden, nem külön megvásárolt FIX IP-vel csatlakozónak.

    Fix ip-t nem szeretnék, de attól tartok, hogy így rendszerint a román google jönne be a magyar helyett. Ezt még kibirnám, de mi a helyzet az olyan szolgátlatásokkal, amik úgy szűrnek országokra, hogy akiket jogosulatlannak ítélnek vagy ahová még nem vezették be a szolgáltatást ott nem is engedélyezik igénybevenni azt.

    Ami elsősorban aggasztana, ha nem tudnék paypal-el fizetni az ebay-en, mert ez a két cég visszélésre gyanakodva meghiúsítaná a tranzakcióimat. (Most nem néztem meg, lehet, hogy már Romániában is megy a PayPal, csak attól tartok, hogy amilyen gyanakvóak, magyar accounttal, román IP-vel, biztosan egybúl fagyasztanák a számlámat).

    Írok is nekik levelet, ha nagyon muszáj, de addig is, ha esetleg valakinek volt már ezzel kapcsolatos problémája, sikeres vagy sikertelen próbálkozása, azt szívesen hallanám, tekintve, hogy már a közelben lóg valahol a kábel.

    köszi, csá

Új hozzászólás Aktív témák