Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz ACE- #25006 üzenetére

    Mert volt már olyan, hogy kivitték, és mikor kivitték és beüzemelték akkor derült ki, hogy csak 100-as netet tud, de olyan is volt, hogy akkor derült csak ki a probléma, mikor már a szerelők elmentek.

    A sebességgel kapcsolatban, neked is lehetne igazad, de sajnos az a gond, saját szerverre is töltöttem fel, és WEB-es feltöltésnél illetve FTP esetén van meg a sávszélesség, és az is fura, hogy a többi esetben nem, a másik fura dolog, hogy ugyanerre a szerverre folyamatos feltöltés esetén a sávszélesség csak 1 órán át van meg jó esetben, majd a sebesség megfeleződik, újabb 1 óra után már csak az eredeti 100Mbit-ből csak 30-40Mbit áll rendelkezésre, ha megszakítom a kapcsolatot kb 1 órára akkor újra megvan a sávszélesség, majd a fentiek szerint újra elkezd csökkenni a sebesség.

    Valaki okos elmagyarázhatná ennek az okát, mert nem összeesküvés elméletet akarok gyártani, de ez nagyon fura, és gyanús is.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák