Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dragon3000

    veterán

    válasz Intruder2k5 #92037 üzenetére

    Amúgy azaz érdekes, hogy országszerte van gond ftth és fttb esetében is és ugyanazon területeken sok embernek meg gond nélkül megy a szolgáltatás.

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Intruder2k5 #92037 üzenetére

    "Ők vállalták, hogy ennyiért nyújtják ezt a sebességet."

    Sztem mindenhol ez van:
    Garantált letöltési és feltöltési sebesség az esetek 100%-ában: 0 Mbit/s
    A 0 az amit 100%ban vállal MOon minden szolgáltató. Nem véletlenül.

    De a szerődésben lévő sebességet is "csak" ha jól emlékszem az előfizuk 80%ban kell tudniuk. Még mindenre kitétel van és abszurd kiírások... mert különben keményen büntetik őket. Kedvencem az ingyen volt, korlátlan de mégsem teljesen mert a tesztidőszak alatti első 2hónapban 50GB felett csökkentették a sebességet és ezért bumm repült a bírság. (Persze ezek csak azért vannak, hogy digi ne kaphasson sávszélt és ne legyen az hívásoknál mint internetnél, hogy zizikért telefonálhatunk (kapunk gigabitet.))

    Ha nem a kötekedés van akkor:
    Ha megfelelő helyen vagy havi 20k felett már sztem kaphatsz bérelt vonalat. Bár ebbe nem vagyok biztos. 100%ban a garantált mondjuk ott is 0 és az elvágták markolóvallal ellen az sem véd. Ott is benne lesza szerződésben, hogy Garantált letöltési és feltöltési sebesség az esetek 100%-ában: 0 Mbit/s

    imo ha fontos a 99.99% (100% nincs) akkor véleményem szerint redundáns lehetőleg az is egymástól legfüggetlenebb forrás kell. Nálam bevált a digi+mobilnet. Nem volt még olyanom, hogy digi lehal és tkom mobilhálózat is. Jövőre starlink bejön azzal tényleg nagyon magas rendelkezésre állást kombót lehet majd összedobni.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák