Új hozzászólás Aktív témák

  • orsib78

    tag

    válasz anglergab #13065 üzenetére

    Van egy otletem, mert most mar ez az orokosen visszatero tema engem is felbaszcsiz, de csunyan, pedig a kozepso nevem elni es elni hagyni (meg akkor is ha valaki nem erdemli meg):

    Szoval mi lenne, hogy ha az osszefoglaloba beleirnank, hogy ennek a topiknak a hozzaszoloi, ugy ertelmezik a digi ASZF idevonatkozo reszet, hogy a Digi Mobil SIM kartyat csak mobiltelefonba és tabletbe rakjuk. Mindezt a fair use es a teszteles eletszerusegenek megorzese erdekeben, mert vegsosoron ez minden user erdeke hosszu tavon. FULL STOP. Laptopba, modembe, MIFI-be, stb. szoval barmi masba nem rakjuk, es aki ezzel ellentetes velemenyen van, az sirja el azt mashol, kulonben az hozzaszolasa azonnali hatallyal es indoklas nelkul torolve lesz.

    Mi a f@szert nem lehet megerteni, hogy a Digi Mobil SIM-nek mi a celja es a DigiNET Aktiv 50-nek mi a celja, mikor 8000 hsz-ben meg lett mar vitatva?!?!

    Szoval jussunk konszenzusra vegre, legyen az hozzaadva az osszefoglalohoz, es aki tovabbra is sotetparasztkodik annak a hozzaszolasa legyen torolve, hogy ne ingerelje itt a nepet feleslegesen... Ne legyen mar tobb olyan hsz. ami azon vitatkozik, hogy minek van billentyuzete meg kepernyoje es hasonlok... Kurv@r@ nem jogaszkodni kellene itt, hanem megerteni, hogy hogy lesz hatekony a tesztidoszak es hogyan tudnak a tesztelok igazan hasznos visszajelzeseket adni a Diginek...

    PS: Bocs a hangvetelert, de meg nem hat a reggeli koffein... Szep jo reggelt mindenkinek amugy... :)

Új hozzászólás Aktív témák