Új hozzászólás Aktív témák

  • mover

    tag

    válasz 4Grider #15997 üzenetére

    Az egész sztori mutatja a döntéshozók teljes inkompetenciáját. Hiába van meg a szándék, ha képtelenek átlátni vagy felvenni egy olyan embert, aki átlátja a teljes összefüggéshalmazt. Így lehet, hogy miközben még a mostani szabályzással is durva percdíjakon hívsz fel egy EU-s számot, eközben roamingolva ugyanaz a forint.
    A másik ilyen volt, hogy amikor az ingyenes EU roaming beindult, akkor a T kitalálta, hogy az adat esetében az csak az alapcsomagban lévő adatra érvényes, a kiegészítő opciókra nem.(Hozzá kell tenni, hogy a szövegből ez kiolvasható volt, megint csak az EU rendelet hibája miatt) Csak hogy ugyanekkor a T-nél minden díjcsomag úgy nézett ki, hogy 10,20,30 Mbyte volt a csomagban, a többi kiegészítő adatopció volt. Bezzeg az új, nem meglepően drágább díjcsomagokra már ez nem volt érvényes. Aztán fű alatt történt valami, mert most már a régiekben is megy a teljes adatcsomag.
    Egyébkén a D Telekom ellen most született határozat, amiért a videós tartalmakra vonatkozó korlátlanságot csak az országon belül adta, azon kívül éppen úgy ketyegett az adatforgalom. Kíváncsi vagyok ez mikor szivárog le ide, mert a magyar Telekomnál ez még most is így van.
    Ebből is látszik, hogy a határozat messze nem volt átgondolt, csomó területen nem réseket, hanem hatalmas kapukat hagyott. Mondjuk örüljünk, mert e nélkül még rosszabb lenne és még mindig 300 forintért telefonálnánk haza kintről és 3000 forintért nyitnánk meg külföldön a mobilarena.hu-t.

Új hozzászólás Aktív témák