Új hozzászólás Aktív témák

  • initio

    csendes tag

    válasz DrBubo77 #41947 üzenetére


    Győrben se 2 se 4G ( örömmel konstatálom a képeken hogy így lesz majd LTE+ DIGI :D )
    Ezt mindig is hiányoltam. Viszont hiába a keresés kézzel ( és lábbal is ) repülő, akár Boing 747, nincs hálózat/nem elérhető / Csak segélyhívás ( a keresés nem is listázza a hálózatokat ) SAM Note10+ Android13 UBL Egyedi kernel és FW, illetve SE T610

    PS: Kedves DRbubuo77, töröld a HSZ-t és nyugodtan zárjál ki a fórumról ha ez esik jól neked, nem engem minősítesz, ( ahogy egy korábbi kommentem is törölted, máig nem értem miért.. ) De ha ez egy komoly fórum, felnőtt, technikus emberek csoportja, akkor ne menjünk át dedóba sem óvodába; értve ez alatt hogy:
    - Ez nem az a topic ne írj ide mert oda írj
    - Ne spamold a speed-test képeket
    - Lehetőleg ne csináljuk ezt-és-azt.
    A többi dolgot sem feltétlenül értem hogy miért teszed, ( gonolom máshol nem tudod kiélni vezetői hajlamaidat --otthon/munkahely stb.. -- ) Viszont lássuk már be könyörgöm, hogy az első napja ennek az átállásnak, még jó hogy mindenki méri a sebességet, hisz 3/3 Mbit-re csökkentésről volt szó. Legalább 200.000 Ember kíváncsi hogy mi lett a feje felett eldöntött szolgáltatással. Hagyjuk már meg a lehetőséget hogy mindenki elmondja/megmutassa/kérhessen/informáljon.
    Mellékeltem egy képet a Győri helyzetről, továbbra sem érhető el a 216-70 MNC számomra sem régi sem új eszközről.
    Ha gondolod töröld a HSZ-t, nem engem minősítesz vele.
    Initio

    [ Szerkesztve ]

    HSP Computer

Új hozzászólás Aktív témák