Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    Eddig meg voltam elégedve a digivel, mint szolgáltatóval, de ma sajnos ők is megmutatták hol is tartanak.
    Digi mobilnet 2 csomagot használok, az adatforgalmi keret felhasználva.Lassított sebességgel eddig f@szán ment 128/128 sebességgel tovább, szólt a netrádió, működött a voip/viber, lassan, de ment a böngésző.
    Ma reggel, történt valami, netrádió folyamatosan szakadozik még 32kb/s sebesség mellett is, voip/viber használhatatlan, böngésző be sem tölt.Speedtest nem fut le, ping 1500ms körüli, de sebességet már nem mér, megszakad a kapcsolat.2G/3G hálózaton egyformán.
    Vártam egész eddig, nem javult meg, így megpróbáltam bejelenteni, hátha valami hálózati hiba lesz.
    Ügyintéző felveszi a hibát, örülök.Pár perc múlva visszahív, hogy bocsi, mégsem volt jogos a hibabejelentésem, mert már felhasználtam a havi adatkeretemet, így meg már nem reklamálhatok ,nem jelenthetek be sebességgel kapcsolatos hibát!Váltsak nagyobb csomagra, ennyit tud javasolni.
    Kérdeztem tőle, hogy az ászf-ben megadott sebesség, a havi adatkeret felhasználását követő időszakra akkor miért van 128/64 kbit/s-ben rögzítve?Hónapok óta így használom, eddig miért így működött?Azt nem tudja, lehet az a maximum, de ő most törölte is a hibajegyem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák