Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    válasz #71835392 #775 üzenetére

    Nem gúnyolódtam, csak a hozzászólásaidból idéztem.Ezekből nekem úgy tűnik, inkább te akartál bennfentesnek látszani.Több hozzászólásodban kijelentetted, a digi el se tudja majd indítani a mobil szolgáltatását, mert nincs mikrós felhordó hálózata, nincs szerződése beszállítókkal stb., kis idő elteltével mikor többen is leírták, szerződést kötött a lakóházukkal a digi, bázisállomást építenek majd náluk is, akkor már finomodott a véleményed arra, hogy lesz ugyan saját hálózat, de a picsányi saját lefedettségen, mert ugye nemzeti roaming megállapodást sem köt a digivel senki, na ezért képtelen lesz majd a 10MHz-en normális szolgáltatást nyújtani, városi környezetben pláne, mert maximum 40 Mbit ami szétosztható a több tíz-százezer ügyfél között, most meg legutóbb a volte képes készülékek magas árait és a digi árérzékeny előfizetőit vontad összefüggésbe :) Hadd ne linkeljem most ide ezeket jó?

    Nem hiszem, hogy itt bárki is leírná a meggyőzésed érdekében, mi folyik jelenleg a diginél a mobil üzletággal kapcsolatban, még akkor sem, ha tud valamit.Mi lenne az érdeke ebben?
    Biztos vagyok benne, a dolgozóikkal is aláirattak valamilyen titoktartási nyilatkozatot, ahogy [veled is], pedig te csak egy közvélemény-kutatásban voltál résztvevő, amit lehet nem is a digi rendelt meg, nem pedig dolgozója vagy a cégnek.
    Ha ilyen szakmában dolgozol, vagy van ott ismerősöd, forrásod, ahogy írtad, ezt gondolom nem kell mondanom.De azért egy sör mellett, nekem egy jó barátom, ha ott dolgozna biztos elmondaná az igazságot.

  • trec12

    addikt

    válasz #71835392 #775 üzenetére

    Szerintem a Digi arra is számított, hogy a telekom adó megszűnik. Hát nem így lett. Szerintem komoly tétel ez a szolgáltatóknak. (Persze egy részét nyilván mi fizetjük meg.)

Új hozzászólás Aktív témák