Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz Land #3026 üzenetére

    Szia!

    A 2005-től induló évadokat kezdd szerintem. Az első 5 évben jellemzően szuper ötletek, történetvezetés, karakterek, ehhez "stúdiós" környezet, kis költségvetés. Később jobb trükkök és díszlet, valamivel szegényedő ötletesség, de még mindig szuper. Aztán, ha jót akarsz magadnak, addig nézd, amíg Matt Smith a doktor, illetve nézd meg az 50. évfordulós jubileumi részt, mert az szuper és hangulatos.
    Azután olyan durván esik a színvonal (unalmas, első percben átlátható történetvezetés, üres mellékszereplők, stb), hogy visszagondolva kuka az egész.
    A legutolsó, női doktoros (nem a női főszereplő miatt) évad pedig nem méltó a Doctor Who-hoz, nem méltó az igényes szórakoztatáshoz, nem méltó tulajdonképpen semmihez, ami valamirevaló televíziózáshoz köthető.
    Az utolsó évad nézésénél minden egyéb tevékenységgel jobban jársz. Ha van kert és kutyák, akkor még a kutyaszar szedéssel is jobban, tartalmasabban töltöd az időd, mint az utolsó szégyen-évad-valami bámulásával.

    Ha ízelítőt szeretnél kapni, milyen is a (nekünk) jó Doctor Who, akkor ajánlom a "Blink", "Forest of the dead" epizódokat előzetesen.

    Ja, és ha teheted és érted, eredeti nyelven nézd!

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák