Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz consono #3032 üzenetére

    Mivel ő vezetett be minden fiatal újoncot (aki reboot előtt nem ismerte a sorozatot, ahogy pl. én sem), így nyilván sokunknak ő tűnik "eredetinek", de én az öregig minddel ki voltam békülve (neki kellett eldöntenie merre ugrik, és azt láttam, úgy döntött tétovázik amíg tud, majd feladja, félrelelép az alatta süllyedő homokról, hadd nyeljen mindent).

    Kétségtelenül az eleje (néhány első évad) volt leginkább (!jó értelemben!) fura sci-fi, de érzelmileg a vörös lánnyal töltött időkhöz tudok leginkább kötődni (ami addig nem baj, ha ez csak egy hullám lett volna a tengerben, aztán megy tovább oda, ahova indult). Ezt követően viszont egyre több a kérdőjel (a szuflés lány korszakot gyakorlatilag mindig kifelejtem, ha DW-ről gondolkozom --- nem utálom, de azért inkább feledtetném), és most a női dokitól sem kaptam meg a régóta áhított megváltást (és emiatt úgy látom az öreg dokit, hogyvégül vele halt meg végelgyengülésben a sorozat).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák