Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simauser

    tag

    Láttam a trailert, ott jóóóóó kis feelingem lett. Tennant-féle korszak modern köntösben, filmezéssel, effektekkel stb. Legalább Smith-éra szintű megvalósítás, és ez nagyon cool. Már majdnem jól érezném magam, pozitív gondolatok, na, végre érdemes lenne újra nézni, amikor

    tudjuk, hogy ki az új doki (Ncuti Gatwa).

    Nem mintha bajom lenne vele, de komolyan, nem lehetne kicsit Tennant? Előtték az új dokit, tehát jól értem, hogy a régi hype mentén akarnák életre lehelni ezt a vonatszerencsétlenséget, amit műveltek?

    Eléggé lelombozó. Jobb lett volna nem tudni, és egy-két évadnyi időt Tennant-nek adni.

    btw nemrég nézegettem Smith-féle klipeket a youtube-on. Húúúúha, a mostani korszak gyertyát sem tarthatna azoknak az időknek. Láttam némi Capaldit is, úgy emlékeztem, ő még végig jó doki volt (még ha annyira nem is komáltam), de Clara után ő is viharos sebességgel állt bele a földbe azzal a Nardole nevű akárkivel együtt. Tennant + Rose, Smith + Amy és Rory, Smith + Clara, Capaldi + Clara . . .

    Russel T. Davies jó magasugrásban?

    Are you threatening me, Master Jedi?

  • simauser

    tag

    válasz bambano #3221 üzenetére

    Ez így igaz. Róla nincs sok emlékem sajnos, valahogy a Tennant-érát nem szoktam újranézni, kivéve az egy-két kiemelkedő részt alkalomadtán.

    De rossz emlékem sincs róla, úgy rémlik, jók voltak. Meg volt még a másik hölgy, Martha Jones, róla sem emlékszem sokra.

    [ Szerkesztve ]

    Are you threatening me, Master Jedi?

  • simauser

    tag

    válasz .LnB #3226 üzenetére

    Én is ettől félek . . .

    Ízlés kérdése, de nekem nem a kedvencem Capaldi, inkább semleges. Nálam Smith + Amy + Rory + Clara üt mindent 2x. Emlékszem, hogy a cserénél ( Smith után ) kezdeni akartak valamit ezzel az idős vonallal + a War Doctoros szállal is, de mintha az egész ment volna a kukába (én legalábbis semmire se emlékszem már belőle ).

    Szerintem Capaldinál fordult lefelé a dolog, ő valahogy mindig inkonzisztens maradt, nem volt igazi hangja (hol rocker volt, hol idős, morcos doki, hol ez, hol az). Amíg Clarával volt, addig úgy-ahogy elmentek, de az írás már akkor se volt egy nagy eresztés, úgy emlékszem, sok, nagyon feltápolt története eléggé laposra sikerült, pl. a múmiás, meg amikor valami kék (szűrős) sivatagban / homokbányában valami űrhajós vészjeles rész volt.

    Kicsit ránéztem az IMDB-n, Capaldi másik companionjáról, Billy-ről teljesen el is felejtkeztem, pedig spoiler szegényből cybermen lett azon a nagy dög hajón, és akit a másik életforma-nő olajjá változtatott, aztán ketten elrepültek, hogy soha vissza ne térjenek - nagyon hasonló megoldás, mint Clara és Ashilrd esetében, szinte copy-paste. Tényleg, Maisie Williams és a karaktere fénypontja voltak Capaldi korszakának, bírtam őket, ahogy Missy is jó volt.

    Capaldit főleg a későbbi részek, a női doki után tudtam felülértékelni, mert ahhoz képest lényegében a teremtés csodája, amit csináltak. Nagyon vártam a női dokit, de gyorsan leszoktatott a nézésről . . .

    Are you threatening me, Master Jedi?

Új hozzászólás Aktív témák