Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    Jó reggelt mindenkinek!

    Éjszakás műszak után most lenne elméletileg reggel :) Most ébrednék ... de ma nem aludtam! Jelentősségteljes nap a mai! Ugyanis reggel elmentünk életünk első kisautójáért :)

    12 óra meló után elég érdekesen alakult ... 130 km autókázás, majd vissza ugyanennyi .. közben persze Teccsó áruház, ''vegyünk bulihordót'' intermezzó ...

    Ugyanis mi kis naívak azt hittük, hogy valamilyen szinten egy árakon mozognak a különböző Teccsók ... és emiatt nagy boldogan vettünk egy Radeberger hordót (AZ EGYETLENT!) 3800 HUF-ért, majd mikor valami okból betértünk egy másik Teccsó Hypermarketbe,már kevésbé boldogan vettük tudomásul, hogy itt már csak 2999 HUF ... na mindegy, végülis elég volt egy is ... Én kis butus majdnem vittem sört Komárno-ba ... még jó hogy eszembe jutott, hogy kb.:akkora értelme lenne mint benzint átvinni ... :)

    Lassan belecsapok a 30-ik éber órámba ... szóval kezdek kissé ''punnyadt'' lenni közben ugyan az előbb volt egy órás szundi, de Kedvesem majdnem a hátamon ugrált hogy felébresszen ... de belefér, mert most hosszú szabi jön ... itt a karácsony ...

    Karácsony: Ez olyan mint a majális :) Hisz ez is a szeretet ünnepe :) Egy világméretű bevásárlóünnep :( Eccerűen tippem nincs, hogy mivel lepjem meg a szeretteimet ... (Bár az valamilyen szinten vigasztal, hogy ez fordítva is igaz :) )
    Nem vagyok mai gyerek, de ez lesz az első karácsonyom úgy hogy nem találkozok édesanyámmal ... érdekes lesz, bár biztos felhívom, ez teljesen természetes ... Sajnos necces a hazaút (260km, 3 napos elfoglaltság ...), így idén kihagyjuk ... viszont meglesz életünk első Saját karácsonyfája!

    A tavalyi karácsony felejthetetlen volt! :( Igazi élmény ... Akkor is éjszakás voltam ...
    Idén a szilveszter lesz a hasonló ... dec. 31-én este 6-kor teszem le a lantot ... Örülök ... na mindegy ... mindjárt vége a Zikszaktáknak, úgyhogy asszem lépek, nyomok egy szunyát!

    Jó éjt mindenkinek! (Jééé most látom csak ! Fanatikus tag lettem! :) )

    [Szerkesztve]

    Life is shor...

Aktív témák