Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz JoceeHunt #519 üzenetére

    Én nem raktam félre semmit, mindig egy ruha volt nálam, általában a legjobb értékekkel. Ha hasonlót találtam, azokból mindig az egykezes dmg-et helyeztem a hangsúlyt, bár őszintén szólva, én a teljes ruházkodás témát kihagytam volna a játékból, mert konkrétan semmi értelmük. A weapon skálázás is pofonegyszerű, tök mindegy mivel ütsz egy 5-ös szintű enemyt, csak annyi a lényeg, hogy a fegyo is legyen hasonló vagy magasabb szinten.
    Mikor ezekre a "trükkökre" rájöttem, igazából szög egyszerűvé vált a játék, sőt egy idő után már a skillekre se raktam egy darab pontot se, egész egyszerűen átrohantam a zombik mellett, mert a közelharcra kihegyezett játékmenet feleslegesen nyújtotta el a játékidőt. Állandóan nyilakat csinálni meg pillanatok alatt lezabálja a scrap készletet, így azokat a küldetésekre meg a metró takarításokra tettem félre.

    Igazából az egész játékban az egyetlen kihívás az a Voletile-okkal szembeni harcok, azokat nagyon élveztem mindig.

    Az alvóhelyem táskáját egyetlen egyszer sem használtam.

    Végül 52 óránál álltam meg. Maradt pár mellékküldi, meg vagy 50 tök értelmetlenül nehéz challenge, de majd akkor térek vissza a játékra, ha lesz magyarítás.

    Összességében véve jól szórakoztam a játékkal, de az első rész sokkal vegytisztább élményt adott, emlékezetesebb küldetésekkel (pl a sulis rész vagy amikor egy sokszintes házban, szintről szintre kellett feljebb jutni), a helyszínek is változatosabbak voltak. Itt végig városban vagyunk (csak néha kell kimászni máshova), és ugyan baromi jól lett felépítve, de így utólag visszatekintve én azt látom, hogy nem kellett volna tripla A kategóriásként indulnia, mert azoknak a kritériumoknak sajnos ma már nem felel meg.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák