Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    Elkezdtem a játékkal jászani, eleinte tetszett, de ez sajnos ugyanaz a szar mint az első rész. Egyszerűen képtelenek élvezetesen elmesélni egy történetet. Folyamatosan, ismétlődően úgy vezetik a történetet, hogy tehetetlenül kell végignézni, hogy körülöttünk történnek dolgok.
    Tehát ezrével mészárlom a szörnyeket, felmászok magas épületek tetejére, egyszer csak találkozok egy szarjankóval és megáll a játék, nem lehet irányítani a karaktert, hanem csak úgy megvernek, vagy kizsebelnek, vagy éppen ami a történethez kell. Előfordul, hogy az ilyen ellenféllel másodjára is találkozik az ember, és akkor nem nagy kihívás, ami utólag még inkább invalidálja az első találkozás hitelességét.
    Láthatóan ez az egyetlen történetszövési mód, amit az alkotók ismernek. Haha, itt egy nehéz boss harcra számítottál? Nem, hanem most jól földbegyökerezik a lábad, és végignézed az átvezető mozit, amiben a boss elver és elveszi az értékes tárgyadat. De azért tudjuk, hogy ez nagyon gáz, ezért miután a boss elment, kárpótlásul megjelenik 5 egyszerű ellenfél, azokat elverheted... Egyszerűen szánalmas.

Új hozzászólás Aktív témák