Új hozzászólás Aktív témák

  • Ratrak

    csendes tag

    Na, én is eljutottam az utsó két szakaszig, de most pihi...
    Ott kezdődött, hogy valamit elcsesztem az elején, ezért a 3 szett gumi helyett csak 2-vel mentem ki, ez az első szerviznél ki is derült számomra, innentől vigyázni kellett nagyon. Ami nagyjából sikerült is, amíg be nem jött a képbe az egyik gyerekem - csak egy pillanatra néztem odébb, de széééép elszállós vége lett a dolognak... Hát, ilyen is van.
    Amúgy eddig kétesélyes volt számomra ez a verseny: vagy koccanás nélkül értem végig egy szakaszon, vagy elrepültem, nincs köztes út... De mivel a (számomra, eddig) utsó szakaszon már estem-keltem, ezt jelnek vettem, hogy fáradt vagyok, hagyjuk, majd befejezem a hétvégén... :)
    Amúgy jlaci74 mögött mentem jobbára, pár másodperccel lemaradva többnyire, kivéve amikor szárnyakat növesztettem, akkor a büntik miatt jobban lemaradtam, de ha őszinte akarok lenni, ott nem büntit kapott volna az ember, hanem temetést, ahhoz képest nem is vészes...

    Viszont a verseny klassz, izgalmas, a pályák gyorsak és alattomosan szivatnak, a napszakok klasszak, és az eső is fun volt! köszönöm én is a szervezést!

    if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák