Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyelor

    aktív tag

    válasz TrueGooner #953 üzenetére

    Persze, nyilván nem kell. De ha elindulna valami valós fejlesztés, az nem lenne rossz. Tavaly amikor szakítottak a FIFA-val beharangozták, hogy mekkora változtatások lesznek, amik eddig nem lehettek a FIFA miatt... Ahhoz képest kb. semmi releváns változás nincs. Egy képen így tudnám összefoglalni az egészet:

    És ez baromi bosszantó, tekintve, hogy már a FIFA 23 esetén is hasonló volt a helyzet.

    #954 Woody: És akkor arról nem is beszélve, hogy nem elég, hogy az Ultimate Team nem Casual friendly, még egy csomó időhúzó dolog ugyanúgy megmaradt benne, mint tavaly, ami szintén nem kedvez a relatíve kevés játékidővel rendelkezőknek. Pl. miért nem lehet az összes pakkot egyszerre kinyitni? A duplikált lapoknak miért nincs valami értelmesebb kezelési módja? Pl. ha szét lehetne zúzni őket valami dust-tá, amiből aztán lehetne tetszőleges kártyát craftolni... Persze, mert ez nem érdeke az EA-nek, hiszen ilyen crafting rendszer nélkül több a fifa pointokból származó bevétel. A duplikált lapokat miért nem lehet egyből beirányítani egy SBC-be? Miért kell ezeket külön felirogatni/lescreenshotolni, hogy aztán egyesével kikeresgélje őket az ember, és betegye egy SBC-be.

    Nekem nagyon szomorú, hogy a FIFA már kb. nem szól másról, csak erről az Ultimate Team-ről, amit ha nem játszik folyamatosan az ember, akkor folyamatos lemaradásban van. Ezt akár be is lehet hozni, az egész csak pénztárca kérdése, ami számomra ugyancsak visszás egy kompetitívnek szánt játék esetében. Maga az Ultimate Team koncepciója kiváló lenne, ha nem támasztana a játékosok elé kegyetlen idő, vagy pénzbeli követelményeket. Az az igazság, hogy heti 10-15 meccsel nem lehet kompetitívnek lenni ebben a játékmódban, és ez a casual/hobbi játékosoknak szerintem full szar, tekintve, hogy a többi játékmód az Ultimate Team mellett fullosan kuka. De tényleg, mondjuk szívesen nyomnék VOLTA meccseket, de az teljesen offos, mert nem lehet online mások ellen tolni a saját csapatommal, de még olyan barátokkal se akik szintén megvették ezt a csodás játékot. És ugyanez igaz a "funabb" játékmódokra: "Mystery ball, survival, stb." - ha ezekkel akarod csapatni online, akkor játssz az ultimate team-mel. Ja, hogy ahhoz kéne egy csapat is? Hát akkor építs egyet... :) Azt köszi.

Új hozzászólás Aktív témák