Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz bodnar123 #7279 üzenetére

    Úgy overall biztos "húzza a csúszkát" ide-oda az EA, illetve undorító módon működik a súlyozás, amit természetesen nem tesz közzé a cég. Hiába látsz egy bizonyos százalékot a store-ban, az sose igaz. Kapsz egy számot, hogy mi lenne HA egyszerű valószínűségszámítással kiszámolnád az esélyeidet. :DDD

    Amúgy egy kis érdekesség: idén mindig mielőtt kinyitottam egy icon pakkot/picket (ez előtt az encore marhaság előtt), ránéztem futbinen a popular iconokra, és fixen volt azok közül az én pakkomban/pickemben is. Ugyebár a futbin az alapján mutatja ezt, hogy az elmúlt X percben mire kerestek a legtöbben, tehát melyik kártyának csekkolták az árát az emberek. Nálam még mindig él nagyon halványan az a teória, hogy egy adott időszakban egy adott pool-ból dobálja nagyrészt a játékosokat az EA bácsi (nyilván van kivétel). Az iconoknál azért jön ki ennyire, mert viszonylag kevés van belőlük.

  • D.Bergkamp

    csendes tag

    válasz bodnar123 #7279 üzenetére

    Ezért írtam azt, hogy ha pl kinyitok 2 db 81+x2 packot és mindkettőben csak 81es és 82es lap van, akkor abban az órában nem nyitok tovább! Természetesen mindenki úgy csinálja ahogy akarja, lehet valakinek az jön be, hogy durr bele, és kinyitok minden meglévő packot. Nekem ez a módszer jött be, megosztottam veletek, és ennyi! Az is természetes, hogy van sok promo amikor semmi jelentőset nem nyitok. Sokszor nem is az a lényeg, hogy az adott promócióból a legjobb lapokat megkapd, már az is win szerintem, ha a foddereket jól dobja, például az említett 81+x2 packból kapsz egy 87es és egy 84es lapot.
    Sajnos a játék menetében nem tudok tippeket adni, mert nem vagyok nagy spíler! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák