Új hozzászólás Aktív témák

  • _Yvorl_

    tag

    Most egy kerdes tolem is Ebayes Sellerek iranyaba.

    Venni sokszor vettem mar de eladni meg nem adtam el, Mi a modja egy eladas levezetesenek. (el tudom olvasni az ebay leirasat ebben atemaban csak gondoltam egyszerubb es tanulsagosabb olyantol megtudni aki mar csinalta es jartas a temaban)

    Valamint az elozohoz kapcsolodva. Mi a legjobb fizetesi mod elfogadas tolunk Magyarorszagrol, ami a legkevesebb koltseg az eladonak.
    Kapcsolt kerdes ehhez a temahoz, hogy a Paypal egyszeru lenne, de ugy tudom Magyar paypal regisztralt nem tarthat fent paypal szamlat. Ez azt jelenti nem is fogadhatok penzt paypalon keresztul, vagy csak nem nyithatok szamlat amin nem tarthatok penzt, de a kartyamra jovairjak az erkezett osszeget.

    Ez mar csak azert is erdekes nem csak eladoi szemszogbol, mert a legutobbi vasarlasom soran az elado tulfizettette a szallitasi koltseget velem es most azt mondja visszautalja nekem a kulonbozetet a paypalomra. Namost akkor kerdes meg tudja e ezt tenni a fenti kerdes ertelmeben vagy sem. Tudok e fogadni barrmilyen osszeget, visszaterites Paypalrol?
    :R

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Új hozzászólás Aktív témák