Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chrome11

    kezdő

    Hali,
    egy nyugdijas baratom kert segitseget, az osszefoglaloban egy szo sincs rola:

    ebay-t hasznal egy eve, alkalmankent vesz par dolgot.
    Nemreg belefufott egy jonak tuno ajanlat dompingbe, sokfele, hasonlo olcso kutyut kinaltak, mindegyikbol rendelt egyet.
    Mindegyik selejtes volt, az elso negyet elfogadtak es visszakapta a penzt, az utolso kettonel ebay felfuggesztette a fiokjat azzal, hogy csak kifogasokat tamaszt, rosszindulatu vevo es toroltek az osszes visszafizeteset.

    Mivel nem jelentos osszeg, nem a penz a problema, hanem az ebay hozzaallasa.

    Van valahol egy forum, esetleg megbizhato ujsag, ahova megirhatja, hogy mi tortent vele, hogy masok ne fussanak bele hasonloba, ha mar az ebay kitiltotta?
    Vagy a felfuggesztes az nem kitiltas?

    Az biztos, hogy nagyon elkeseredett, hogy eselyt se kapott, hogy bizonyitsa az igazat, csak ledorongolo leveleket az ebay-tol, most nagyon duhong, hogy ez micsoda eljaras.

    [ Szerkesztve ]

  • chrome11

    kezdő

    válasz V/ #86000 üzenetére

    A kerdeseidre a valasz:

    Az illeto az ebay jellemtelensege miatt duhos, hajnali kettokor kapott ket levelet, az egyikben kozoltek vele, hogy rosszindulatu vevo, a masikban azt, hogy a fiokjat felfuggesztettek, de teljes felelosseggel tartozik mindenert, viszont minden ugyet felfuggesztettek.

    Mindegyik reklamaciojat a vevok elfogadtak, a penzeket viszautaltak a cuccok visszakuldeseker - ket esetben vissza se kertek, mert tudtak, hogy fizikailag doglott volt.

    Ket esetben volt folyamatban a visszakuldes, a ket elado ott is elfogadta az igazat, de az ebay tiltasa miatt a postan a qrkod, vagy micsoda, mar ervenytelen volt.

    Az ebaytol kapott levelben levo linkeknel csak arrol van informacio, ha elado, akkor mit tehet a teljesitesek erdekeben, szerencsere nem elado, de nem tud belepni, es meg csak kapcsolatba se tud lepni veluk.

    Az szamara elfogadhatatlan, a jellemtelen eljaras, hogy nem kerdeznek, hanem kizarjak azzal, hogy minden felelosseg ot terheli, de meg csak eselye sincs reagalni semmire.

    Bezartak egy pincebe, hogy eljen a huvosben elete vegeig - csak eppen nincsen viz, eselye sincs tulelni.

    Azt nem erti, hogy miert felfuggesztes, mert legszivesebben egyszer lepne csak be, hogy torolje az adatait es soha tobbe ne menjen vissza ahhoz a bagazshoz.
    Ugy tunik, az adatai ott maradnak orokre, csak nem ferhet hozza, viszont folyamatosan kapja a keretlen reklamokat toluk.

    Ennyit tudtam meg.

Új hozzászólás Aktív témák