Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • miroon

    aktív tag

    Sziasztok,

    TheDj is írt erről az olcsóságról az eladónál, akinek eléggé sok terméke van marha olcsón... én nem gondolkoztam kapásból rendeltem is 2 táblagépet tőle,és ekkor kezdtem el gondolkodni,hogy itt bizony valami nem stimmel...

    valaki tudna segíteni,hogy hol tudok claimet nyitni paypalen? soha nem csináltam még ilyet. Fontos lenne,és ha lehet minél előbb. :)

    Várom a válaszokat,és előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    válasz bul07 #28033 üzenetére

    7 napig? :Y

    és ilyenkor most akkor mi a teendő? nem szeretnék 12 ezer forintot bukni..még véletlen sem.

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    válasz miroon #28034 üzenetére

    Reggelre már az eladó is szépen eltűnt az ebayről illetve a hirdetés is, ebayen annyit ír,hogy 10 nap múlva menjek a resolution centerbe. szerintetek? :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    Sziasztok!

    Majd' 1 hónapja, eBayen leütöttem egy tabletet (25$) ért, és mint utólag kiderült, a felhasználó kamu volt, és rajtam kívül körülbelül 2000-3000ember is bedőlt neki, vásárolt tőle.
    Még aznap jelentettem a PayPal-nek hogy problémás a srác, hiszen 6 másik ebay felhasználó is elkezdte olcsón adni azokat a termékeket, amiket az általam válaszottt (kamu)eladó kínált.

    eBayen megszűnt a felhasználó, PayPal-en kaptam egy csomagkövetési számot, idáig aztgondoltam hogy ez kamu. ÁM!!!
    Ma random megnéztem a magyar posta csomagkövetési oldalán, és majd le esett az állam!

    2013.01.28
    10:19

    Küldemény információ:
    Küldemény felvéve / Item accepted
    -
    2013.02.02
    22:07

    Küldemény információ:
    Célországba elküldve / Item sent abroad
    -
    2013.02.03
    22:06

    Küldemény információ:
    Célországba elküldve / Item sent abroad
    -
    2013.02.11
    09:45

    Küldemény információ:
    Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
    -
    2013.02.11
    09:52

    Küldemény információ:
    Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
    -
    2013.02.12
    12:42

    Küldemény információ:
    Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure

    Ez konkrétan mi? Mit fogok kapni? Történt már mással hasonló eset? Valami elképzelés, hogy mire számítsak?

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    válasz radi8tor #28748 üzenetére

    még "vizsgálja" az ügyet.. csiga tempóban

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    Sziasztok,

    Látom,hogy többen is bedőltek már az ilyen kamu tableteknek,meg hasonló kamu eladóknak.

    Az én történetemet már egyszer itt leírtam.

    Tegnap előtt megjött a csomag is,kibontottuk haverommal, miközben csináltunk az egészről egy videót. [link] Ezt elküldtük a paypalnek a következő szöveggel: :

    On eBay the seller was deleted, and the item was fake (it never existed). I ordered 2 Tablet PC-s, and I got a coin. I made a(n unboxing) video, to prove my word. http://www.youtube.com/watch?v=vvNf-cN0y60I'd like to ask a full refund.

    erre ők csak annyit válaszoltak,hogy postázzam vissza az érmét amit kaptunk :( ezt valahogy kilehetne kerülni? mert nem szeretnék postázni...főleg nem azért,hogy az eladó örüljön,hogy még az érmét is visszakapta,aztán még keresett is rajtam egész jót..

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    Sziasztok,

    Én is bedőltem még régebben a kamu tabletes eladónak. Kapásból rendeltem is tőle kettőt. Megjött,felvettük videóra,hogy mi van a csomagban (már kb. 1 hete linkeltem is itt a videót). Aztán a papyal erre csak annyit lépett,hogy küldjük vissza. Írtam nekik,hogy nem-e tudnánk megoldani valahogy máshogy,ezt a dolgot. Sajnálnám a postára is még a pénzt,meg nem is értem,egy kamu eladónak miért is postázzak vissza bármit is? :F mert szerintem a címe is fake. Aztán a paypal most küldött e-mailben egy formanyomtatványt amit elkellene faxolnom nekik,vagy postáznom Írországba. Ez mind szép és jó lenne...de miért nem lehet pl. szkennelve elküldeni nekik?

    Valakinek volt már hasonló ügye a paypalel?

    iPhone 13 Midnight Black

  • miroon

    aktív tag

    Eléggé sokan bedőltetek a kamu eladóknak (köztük én is).

    Na hát leírom a történetem,ami azzal zárult,hogy visszakaptam a pénzt . :Y

    Leütöttem kapásból már két tabletet ebayen (ha már lúd legyen kövér),egy kamu eladótól. Kezdő vagyok még a témában,így bedőltem neki,úgy gondoltam hogy biztos ennyiért adja a tabletet,mert ebayen sok minden olcsó,és mégis megéri az eladóknak. Miután leütöttem sokan mondták,hogy ez bizony scam lesz. Kezdtem is aggódni,de már egyből kattintottam is a paypalre,hogy megnyissam a case-t. Megnyitottam,az eladótól kaptam csomag követési számot, itt megint felcsillant a szemem,hogy hátha még is. A csomagkövetési szám élt,de még mindig benne volt a pakliban,hogy ez bizony nem tablet lesz. Meg is érkezett,kis boríték,látható volt,hogy ez bizony nem tablet. Ha itthon vagyok amikor hozza a postás akkor át sem vettem volna,de átvette édesanyám. Na hát kibontás után egy érme fogadott a csomagban. A kibontást felvettük videóra haverommal, lépésről - lépésre,elküldtük paypalnek,amire csak annyit reagáltak,hogy küldjem vissza a feladónak. Na majd persze,nem küldöm én vissza valószínűleg egy kamu címre,főleg nem egy zsák pénzért,úgy gondoltam nem éri meg visszapostáznom,mert lehet még a vissza postázás árát is elbukom. Ezt leírtam nekik,hogy én nem fogok postázni,mert nem érné meg. Erre ők pár nap után egy formanyomtatvánnyal válaszoltak. Kérték,hogy töltsem ki,és küldjem el nekik FAX-on vagy postán. Itt már kezdtem beletörődni,hogy bizony ez tanuló pénz lesz. Mert faxolni nem tudok, postázni meg nem akarok Dublinba. Nem is foglalkoztam vele, már bele is nyugodtam,hogy ez tanuló pénz,legalább tudom,hogy többet ilyet nem,és nagyobb körültekintéssel vásárolok legközelebb. Aztán az elmúlt nap nézem jött egy e-mail paypalről. Gondolkodtam is,hogy ugyan mit akarhatnak? De meglepően olvastam,hogy megkaptam a refundot. :R Volt ám öröm,mentem is paypalre jelentkeztem be,hogy akkor ottvan-e a pénz,és ott volt.

    Remélem nektek is hasonlóan zárul a dolog.

    Jó refundolgatást! :D

    iPhone 13 Midnight Black

Új hozzászólás Aktív témák