Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBREGGAE

    tag

    válasz VinoRosso #1009 üzenetére

    Ez a tapasztalás ott is megvan, hogy hosszú idő után, gondoltam egyet, mivel Out Widenál is más a védekezés, defensive-ről levettem a két bekkemet, jelengleg Robertson és Kimmich 90%-ban, mivel általában formában vannak. Inkább a dmf-emre tettem át és mellé még kiválasztottam az anchoringot a csatárra.

    Na érdekes mód, bárki ellen játszottam visszaértek, tök mindegy, hogy szélsőkkel vagy gyémánt alakzattal stb. Ugye ez volt akkor, mikor zsinórba 5-6 meccset nyertem. Ez azé is volt jó, mert szélen modjuk Bappé és Robertson, másikon Salah és Kimmich kipasszolta az ellent.

    Ma nyilván már nem működött, összevissza rohangáltak. Olyat is észrevettem, hogy Romárió és az aktuális AMF helyet cserélt.

    A szereléshez annyit, hogy nyilván nem próbálok kilépni a belső védőimmel, nehogy lyuk keletkezzen, de érdekes mód mai napra, az ellenfél támadói seggébe rakétát dugott a játék, mert úgy robbannak ki mondjuk egy maldini mellett is, hogy lekövetni nem tudod, meg átfolynak. S tök mindegy, hogy Messi az vagy Bappé. Nincs sebesség különbség. :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák