Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    Ha már taktika, eltelt egy kis idő amióta legutóbb posztoltam a taktikámat, szóval annak akit érdekelne, most idevetem, hátha hasznos tud lenni.

    Én a kezdetek óta "Possession" taktikát használok, csak Offline Eventeken használok mást, hogy a "Carrier Objectives"-el haladjak szépen lassan. Mással egyszerűen nem tudok játszani, mert nem a stílusom. Nem tudom magamra erőltetni a Rúgd és Fuss játékot, szóval ha más taktikával kell játszani, annak csak szenvedés a vége. :D

    En jóideje LB/RB nélkül játszom, és nem hiányoznak. A keretet is úgy alakítottam, hogy a képen látható felállásnak megfeleljen, ami egy ATK: 3-2-4-1 / DEF: 4-2-3-1.

    Kapus:
    - Casillas.

    Védelem:
    - Gvardiol: Bal lábas, LB/CB poszton bevethető, "Build Up" játékos.
    - Rúben Dias: CB poszton bevethető, 186 cm magas "Destroyer".
    - Marquinhos: Jobb lábas, RB/CB poszton bevethető, "Build Up" játékos.

    Középpálya:
    - R. Carlos: Bal lábas LMF.
    - Rice: 185 cm magas, "The Destroyer" DMC.
    - Wilshere: "Creative Playmaker" CMF.

    Támadósor:
    - Neymar Jr: Jobb lábas, technikás SS, aki támadásnál középre mozog, helyet teremtve R. Carlosnak a szélen.
    - Messi: Boosted Creative Playmaker, szerintem nem kell mondani róla semmit. Elképesztő labdavezetés, és pontosság lövéseknél és passzoknál is.
    - Ljungberg: "Prolific Winger" RWF, "Pinpoint Crossing" skillel, a veszélyes elfutásokért és beadásokért felel.
    - Mbappe: Robbanékony, szélsebes csatár.

    Ami pedig a taktikát illeti:
    - Attack 1: Defensive (Rice)
    Nem fut fel a támadással olyan magasra, ezért labdavesztésnél gyorsabban feltudja venni a védekező pozícióját. A pálya közepén Wilshere, Neymar és Messi megteremti a lehetőséget a passzjátéknak, a két szélén pedig R. Carlos és Ljungberg megjátszható marad.

    - Attack 2: Attacking (R. Carlos)
    Sokáig Ő rá volt állítva a Deep Line, de ahhoz hogy támadáshoz is felérjen és a védekezéshez is vissza, rengeteg energiára van szükség, és bár 99 a Staminája, még úgy sem bírta mindig. Aztán jött Rice, és egy csapásra megoldódott a probléma. R. Carlos magasabban helyezkedik támadásnál mint egy utasítás nélküli LMF, így a középre mozgó SS Neymar mögé betud futni a pálya szélén, és megjátszható egy veszélyes beadásra.

    - Defence 1: Counter Target (Messi)
    Hogy végig a pályán maradhasson, nem jár vissza védekezni. Így brutálisan hasznos az utolsó percekben is.

    - Defence 2: Deep Line (Rice)
    A "The Destroyer" DMC elég ritka játékos, de Rice ilyen. Tud játszani CB, DMC, de még CMF pozícióban is. Nálam a védekezés stabilitásáért felel, és amikor az ellenfélnél a labda, Rice visszalép Rúben Dias mellé, ezzel végül is 4 CB-m van, amelynek a két széle "Build Up", a 2 közepe pedig "The Destroyer".

    Bocsi, ha hosszúra sikeredett. A legutóbbi frissítés óta kifejezetten jól működik ez a taktika. Ja igen, nagyon fontos, minden meccset úgy kezdek, hogy "Level 1 Defending" mentalitása állítom a csapatot. Ez egy óvatosabb kezdés, ami Possession játéknál szinte alig vesz el valamit a támadásépítés lehetőségeiből, védekezésnél viszont sokkal jobban visszajön az egész csapat.

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák