Új hozzászólás Aktív témák

  • BaJaZo

    tag

    válasz TrueGooner #611 üzenetére

    A válasz nyilvánvaló: mert mobilra lett fejlesztve alapvetően.
    Nekem PC-ről van tapasztalatom, de az siralmas. Biztos vagyok benne, hogy nem az a csapat fejlesztette\fejleszti akik a PES-t csinálták. Egyértelmű, hogy sokkal kevésbé értik a futball lényegét. Gyakorlatilag minden rossz: a passz sebesség (lassú, nem véletlenül tud az ellenfél többnyire belenyúlni) a játékosok mozgása, ( sokszor logikátlanul, értelmetlenül helyezkednek, a mesterséges intelligencia csak nyomokban fedezhető fel ) és persze a labdafizika amiről már többször irtam. Nem értem, hogyan pattoghat el állandóan a labda 99-es játékosoktól, az ellenfél lábára meg ragad a labda... Ezért lenne fontos, hogy ne a gép kezelje a labdát, hanem a játékos, ami persze mobilon már túlzás lenne, elismerem.
    Miután azt irod, hogy mobilon sokkal jobb, mint konzolon, gondolom ugyanaz a helyzet: mások csinálták, olyanok akik a valóságban is tudnak egyeneset rúgni a labdába. :)
    Én szivesen mennék Discordra, de a jelenlegi PC-s minőség miatt nincs értelme foglalkoznom vele. Majd megnézem a 3.0-ás verziót, de sok változásra már nem számitok.

Új hozzászólás Aktív témák