Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    Na de bemutatnám Nektek a jelenlegi taktikámat, hogy ne csak állandóan a hibákról beszéljünk. Ha valamiben jó ez a játék, akkor az az, hogy amit elképzelsz, kb. meg is lehet valósítani, csak a megfelelő játékosok kellenek hozzá. És ezt imádom.

    Tehát…
    Támadásban egy 3-2-2-3, Posession taktikát használok, ahol 3 egyéni utasítás van kiosztva, ami miatt védekezésnél átalakul 4-2-3-1-re.

    Attack 1: G. Silva, Defensive.
    Mivel támadásnál Nuno Mendes LMF-et játszik, támadásban G. Silvát visszább vonom, hogy kontra esetén nagyobb eséllyel legyen meg a csapat hátul.

    Defence 1: Nuno Mendes, Deep Line.
    Támadásban így 2 szélsővel tudok támadni, Messi SS szerepköre miatt pedig betömörül a pálya közepe is, rengeteg passz opcióval. Viszont védekezésnél Nuno felveszi az LB pozícióját, így feláll a 4, de inkább az 5 védő (G. Silva is rendkívül mélyen védekezik az Anchor Man személyiségnek hála).

    Defence 2: Messi, Counter Target.
    A legfőbb indok a kondíció, lazán képes végignyomni így a 90 percet is, emellett nem hiányzik védekezésnél és kifejezetten hasznos kontránál.

    Mit gondoltok? :) Koundé helyett szeretnék majd egy TAA-t, vagy valamilyen beadás specialistát, illetve idővel Messi helyére Berkampot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák