Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    válasz VinoRosso #721 üzenetére

    Amit játszani szeretnek az a Posession, és ehhez igazítom a taktikámat, nem pedig fordítva. Tökéletesen működik, ha a gép is úgy akarja. :D

    Fernandes a Hole Player személyiség miatt van ott, veled ellentétben én azt vettem észre, hogy igyekszik két ember közé mozogni folyamatosan, így könnyedén meglehet találni.

    Messi SS pozícióban szerintem félelmetesen hasznos, főleg ha jól használom vele a Smart Touch megoldásokat. A jobb oldalon sokkal jobb lenne, mert bal lábas, ezért szeretném idővel egy hasonlóan technikás, de jobb lábas Bergkampra cserélni. A legutóbbi frissítés óta pedig kifejezetten hasznosak a robbanékony CF-ek, ezért van ott Mbappe, de nyitott vagyok kipróbálni a helyén egy jól fejelő játékost, csak jelenleg nem igen van a keretemben ilyen.

    Wilshere helyett ha még egy Anchor Man-t állítanék, akkor támadásban nagyon gyenge lenne ez az egész. Wilshere-nek kifejezetten jók a védekezési képességei, emellett intenzív, erős passzokra képes, így úgy gondolom megfelelő egyensúlyt ad a KP-n. Vieira valóban jobb volt CMF-ben mind DMF-ben, de szerintem ha meglenne (anno Pc-n meg volt, most PS-en nyomom már), akkor is csak Wilshere cseréje lenne, és vezetésnél beállítanám.

    Mivel a Full-Back szerintem is keveset mozgott előre, ezért állítottam Nuno Mendest LMF-re, Deep Line utasítással. Így alapból magasan játszik, de védekezésnél tényleg ott van az LB helyén, ez is jól működik.

    Köszi a tippeket, a csatár kérdésben egyet értek, ott kifogok próbálni másokat is, mert sok beadással operálok, biztosan hasznosabb lenne. A többivel sajnos nem feltétlen értek egyet, eddigi meglátásaim szerint jól mozog a csapat, de mindig eszembe jut valami amitől mégjobb lehetne. Aztán vagy beválik vagy nem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák