Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    válasz ProEvoFan #1154 üzenetére

    Heti 300 coint nem tudsz összeszedni, szóval az, hogy nem vészes attól függ honnan nézzük. :D Ha minden nap belépsz 7/7, és minden eventet megcsinálsz, akkor 150 Coint tudsz szerezni minden héten (Obejctek és Special Campagin nélkül, ami nem mindig van ugye).

    Ha mondjuk jön egy olyan Pack, ahonnét BIZTOSRA kiszeretnél nyitni valakit, akkor lehet, hogy meg van 100 Coinból, de az is lehet, hogy 13.500 Coinra lesz szükséged. Szóval elég nagy a szerencsefaktor, de a tervezhetőség, és hogy ha "itt a pillanat", és a kellő Coin birtokában garanciád is van, számomra elfogadhatóvá teszi ezt az egészet. Pláne hogy a játék amúgy ingyenes. :D

    Ha már itt tartunk, tapasztaltabb kollegáktól kérdezném... Szerintetek egyesével (100 coin) éri meg nyitogatni a Packokat vagy tízesével (900 coin)? Csak a példa kedvéért, ha egyesével nyitogatom, lehet hogy 500 Coin után kapok Legendát, De ha tízesével nyitom, fixen elmegy rá a 900 Coin. Persze az ellenkezője is fenn állhat, hogy elköltök 14.700 Coint egyesével és egyetlen Legenda sem pottyan ki.

    Talán érdemesebb tízesével nyitogatni, de kb. 10 nyitás után érdemes a továbbiakban egyesével próbálkozni, mivel 10 nyitás után már csak 50 játékos van a Packban, így az esélyek is jelentősen megnövekedtek addigra. Ez most lehet összetetten hangzik, de remélem értitek mire célzok a kérdésemmel. Nektek van erre valami taktikátok?

Új hozzászólás Aktív témák