Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBREGGAE

    tag

    válasz TrueGooner #486 üzenetére

    Igen, a 2100-as nemzeti challenge végre visszahozza a matchday feelingjét. Remélem klubszezonban is lesznek ilyenek. Van értelme most már a GP-nek újra.

    A 60 napos szerződést nem igazán vágom elsőre. Áprilisban nullázódni fog az egész dream team csapatunk? Viszont 60 nap szerintem elég kevés hosszabbításra.

    De lehet, hogy majd abból is többet fog idővel szórni a játék eventekben a kövi hónapokban.

  • VinoRosso

    veterán

    válasz TrueGooner #486 üzenetére

    Jó lett csak kár, hogy online nem hozza azt a reaktivitást amit offline. Már szerintem bejátszik a hálózati késleltetés, offline olyan gyorsan reagál a játék az inputra amit online nem tud végrehajtani. Pedig jó esetben max 100-120 ms-ról van szó, de mégis érzésre nagyon sokat számít szerintem, főleg cselezésnél.

    Ja és változatlanul pofátlanul csal amikor coin a tét. Szerencsére pont úgy jött ki, hogy a gól számított, és bár kikaptam, meg volt a challenge step mert megrúgtam a kellő számú gólt. Aztán a végén mikor 3 gól kellett meg szerintem nekem csalt, mert ugyanaz volt mint mikor kikaptam, minden bement. Tényleg elébb olyan gólt kaptam, hogy egy 25-30 méteres keresztlabdát vágott be az ellenfél a 16-os vonaláról csikar szögből kapásból és a kapott többi gól is olyan volt, mintha nem lett volna kapusom. Amikor meg nekem kellett a 3 gól ugyanez csak fordítva, ami eltalálta a kaput mind gól volt, még az is amibe bele tudott lépni az ellenfél, 2 védőn plusz az elvetődő kapuson át bepattogott. Én nyertem, meg a challenge csont nélkül meglett, de azért ez undorító ahogyan beavatkozik a játékba. :(

Új hozzászólás Aktív témák